Stormschade

In de herfst en in de winter kan het hard waaien in Nederland. Soms zijn er harde windstoten en is er zelfs een echte storm. Dit kan grote schade aanbrengen aan uw woning, en dan met name aan uw dak. Dakpannen kunnen los gaan liggen, of bitumen dakbedekking kan los gaan laten.

Het voorkomen van stormschade

Wanneer het stormt kan een deel van het dak afwaaien. Of er valt een boom op het dak en dakpannen kunnen de lucht ingaan. Natuurlijk is dit niet altijd te voorkomen, maar toch kunt u een aantal preventieve maatregelen nemen om stormschade te voorkomen. Zo is het handig om uw dak regelmatig te (laten) controleren. Bij een plat dak kunt u dit eventueel zelf doen, maar bij een schuin dak heeft u hier hulp van een professional voor nodig. Wij controleren voor u op losliggende dakpannen, maken schoon en kijken direct of er lekkages zijn.

Stormschade laten repareren

Het is belangrijk om stormschade snel te laten repareren. Zo voorkomt u dat er ergere schade ontstaat. Let wel op dat u voordat u begint met opruimen en reparaties uitvoeren eerst foto’s maakt van de schade. Neem vervolgens contact op met uw verzekeraar om te bespreken wat er wel en niet vergoed wordt. Regel dit snel zodat er direct hierna een dakdekker langs kan komen om het dak te herstellen.

Laat stormschade snel herstellen

Achter het herstellen van de stormschade zit spoed, omdat de kans groot is dat u een lekkage heeft. Dit moet snel gerepareerd worden om erger te voorkomen. Als u hier te lang mee wacht kunt u schimmelvorming zorgen en heeft het invloed op uw gezondheid. Ook heeft u een verminderde isolatie als uw dak beschadigd is. Wacht niet te lang en neem direct contact op met Dulk Dakonderhoud. Wij komen langs om de schade te bekijken en bespreken met u wat er precies aan de hand is.

Dulk Dakonderhoud helpt na stormschade

Stormschade is heel vervelend en moet snel verholpen worden. Wij begrijpen dit als geen ander en gaan met spoed voor u aan de slag met de nodige reparaties. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak, zodat we samen verergering van de schade kunnen voorkomen!

Vraag een offerte aan

Wij helpen u graag verder

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.