Schoorsteen Renovatie

Is uw schoorsteen toe aan renovatie? Laat de schoorsteen door ons voegen of repareren.
Bij een verouderde schoorsteen is renovatie meestal de beste optie. doordat de schoorsteen zich op het hoogste punt van uw woning bevindt is deze blootgesteld aan het wisselende Nederlandse klimaat. Regen, wind, hagel en sneeuw kunnen het voegwerk en de stenen na verloop van tijd gaan aantasten. Ook alg en mos groeien op de schoorsteen en tasten na verloop van tijd de stenen aan.

Voegen herstellen

Vooral het voegwerk is erg belangrijk voor de staat van de schoorsteen. Het is belangrijk om deze regelmatig te controleren en tijdig te laten renoveren. Zo voorkomt u lekkage en erger, stenen die los gaan zitten. Onze specialisten kunnen de schoorsteen voor u bekijken en aangeven wat er aan onderhoud nodig is. Wij zorgen altijd voor een eerlijk en vakkundig advies, waarmee u hoge reparatiekosten kan voorkomen.

Slechte voegen kunnen grote gevolgen hebben. Zo kan de bovenplaat van de schoorsteen zelfs scheuren als gevolg van extreme weersomstandigheden. Zowel deze bovenplaat als de voegen zijn van groot belang voor een goede conditie van het dak. Als deze onderdelen niet meer goed functioneren kan er vocht in de schoorsteen komen, waardoor de scheuren snel groter kunnen worden.

Moet uw schoorsteen gerenoveerd worden?

Wanneer is het tijd voor een schoorsteenrenovate? Wij voeren graag een vrijblijvende dakinspectie uit, waarbij we specifiek zullen kijken naar de voegen van de schoorsteen. We beoordelen de situatie en wijzen u op kenmerken die aangeven dat het tijd wordt voor een renovatie. Zo bespaar wij u grote renovatie- en reparatie kosten.

Laat uw schoorsteen renoveren door Dulk Dakonderhoud

Bij ons kunt u terecht voor uw schoorsteenrenovatie en wij inspecteren uw schoorsteen direct op schade. Onze vakmannen hebben ruime ervaring in het uitvoeren van schoorsteenrenovaties. Bij ons bent u verzekerd van het beste resultaat!

Vraag een offerte aan

Wij helpen u graag verder

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.