Dakramen en lichtkoepels

Ramen bieden veel licht in huis en maken een huis leefbaar. In sommige ruimtes is het lastig om een normaal raam te plaatsen, zoals zolders of een dakkapel. Hierin kunnen andere ramen geplaatst worden, zoals dakramen of lichtkoepels.

De oplossing voor meer licht in huis is een dakraam of lichtkoepel. Het zorgt voor veel lichtinval op een overloop, keuken of in een aanbouw. Het is dus niet alleen mooi, maar ook nog eens milieubewust. Dakramen en lichtkoepels zijn er in diverse maten, en kunnen gemaakt worden van verschillende materialen.

Het grote verschil tussen een dakraam en een lichtkoepel is de vorm: een dakraam is plat, terwijl een lichtkoepel bolvormig is. De keuze hierin is geheel aan smaak gebonden, beide zorgen voor een mooie lichtinval en extra leefbaarheid van het huis.

Dakraam

Dakramen worden vaak in een dakkapel geplaatst, om kamers meer ruimte, licht en sfeer te geven. Wij kunnen houten, kunststof en metalen dakramen voor u plaatsen. Wij geven u vrijblijvend advies over welk dakraam het beste past bij uw woning. Een dakraam kan zowel op een schuin dak als een plat dak gemonteerd worden.

Lichtkoepel

Een lichtkoepel kan geplaatst worden op een plat dak en brengt veel meer licht in de woning.

Wij helpen u graag met het uitkiezen van de juiste koepel voor uw woning.

Wij kunnen verschillende lichtkoepels voor u plaatsen, zoals losse koepels, dakkoepels met opstand, lucht ventilerende lichtkoepels en lichtkoepels die als daktoegang kunnen worden gebruikt.

Laat uw dakraam of lichtkoepel plaatsen door Dulk

Dakonderhoud

Wilt u een dakraam of lichtkoepel laten plaatsen? Neem dan vandaag nog contact op met Dulk Dakonderhoud.

Voor onze professionals is het plaatsen van een dakraam of lichtkoepel geen enkel probleem. Wij werken snel, effici nt en zorgvuldig. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de juiste plaats van het raam, zodat u optimale lichtinval heeft. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies of maak direct een afspraak.

Vraag een offerte aan

Wij helpen u graag verder

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.