Dak Vervangen

Het vervangen van een (gedeelte) van een dak is nodig wanneer kleine reparaties niet meer toereikend zijn. Dulk Dakonderhoud helpt u graag bij het maken van een plan om uw dak of een gedeelte van uw dak te vervangen.

Wanneer is het nodig om het dak te vervangen?

Vaak kunnen we met onderhoud of renovatie van een deel van het dak een heel eind komen, maar soms is het helaas nodig om het dak te vervangen. Hieronder beschrijven wij twee veelvoorkomende situaties waarin dit nodig is.

Verouderde dakbedekking

Uw dakbedekking krijgt te maken met allerlei weersomstandigheden en is onderhevig aan slijtage. Op een bepaald moment zijn uw dakpannen, leien, nokvorsten etc. helaas aan het einde van hun levensduur. Natuurlijk kunt u de verouderde dakbedekking blijven herstellen, maar vaak is het voordeliger om de dakbedekking geheel te vervangen. Dit kunnen wij goed voor u beoordelen.

Schade aan dakconstructie

Is uw dak aangetast door vocht of houtworm of doorgezakt door een te zware belasting? dan moet een deel van de draagstructuur vervangen worden. Soms is het ook mogelijk om de draagstructuur te verstevigen en is het probleem daarmee opgelost. Elke situatie is uniek en wij kunnen deze het beste voor u beoordelen. Wij adviseren u graag en bekijken samen met u wat er nodig is. Dit kan een gedeeltelijke of volledige vervanging van de dakconstructie zijn, of een versteviging hiervan.

Is uw dak aan vervanging toe?

Laat uw dak inspecteren door onze vakmannen. Wij kunnen perfect inschatten of u het dak moet laten vervangen, of dat herstellen nog mogelijk is. Hierbij voorzien wij u altijd van een eerlijk en gedegen advies. Natuurlijk voorzien wij u hierbij van een vrijblijvende prijsopgave.

Vraag een offerte aan

Wij helpen u graag verder

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.