Dak Renovatie

Merkt u dat de staat van uw dak erg is achteruit gegaan? Ziet u vochtige plekken op het dak? Dan is het waarschijnlijk tijd voor een dakrenovatie.

Bij duidelijke beschadigingen, zoals stormschade of scheuren in het dakleer is het belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze professionals. Wij voeren een zorgvuldige dakinspectie uit en zullen het dak zo snel mogelijk repareren. Wanneer u schade niet op tijd laat herstellen zorgt dit alleen maar voor meer schade en oplopende kosten.
Neem bij twijfel dus altijd contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Renoveren bij houtrot

Soms komt het helaas voor dat het hout in een dak nat wordt en gaat rotten. Dit is erg gevaarlijk en het is zaak om de constructie snel te herstellen. Vaak moet de constructie helemaal vervangen worden. Dit is een grote klus die veel tijd en geld kost. Het is natuurlijk beter om dit te voorkomen, dus houdt de staat van het dak goed in de gaten.

Het renoveren van een plat dak

Na verloop van tijd moet u een plat dak laten renoveren. Dit komt doordat dakbedekking bloot staat aan vele invloeden van buitenaf. Na 25 tot 45 jaar is een plat dak aan vernieuwing toe. De duurzaamheid van uw dak is sterk afhankelijk van het materiaal van de dakbedekking en de onderhoudsfrequentie. Met regelmatig onderhoud voorkomt u lekkage en schade aan het isolatiemateriaal en de dakconstructie.
Wanneer we u platdak moeten renoveren is van verschillende factoren afhankelijk en verschilt dus ook per dak. Wij komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie, waarbij we de staat van uw dak controleren en kijken hoe lang deze nog meegaat. Zo kunt u zelfs al jaren van tevoren rekening houden met het vernieuwen van het dak en de kosten die daarmee gepaard gaan.

Het renoveren van een schuin dak

Ook het schuine dak heeft na verloop van tijd een renovatie nodig. Een schuin dak is extra gevoelig voor wind en stormschade. Een schuin dak is erg duurzaam en de dakconstructie gaat meestal net zo lang mee als uw woning. Wel kan het zo zijn dat er dakpannen vervangen moeten worden. De levensduur van dakpannen ligt tussen de 40 en 75 jaar, afhankelijk van het type dakpan en de weersomstandigheden.
Bij het renoveren van een schuin dak, ook wel pannendak genoemd, vervangen we alle dakpannen en vernieuwen we alle panlatten.

Besteed uw renovatiewerkzaamheden aan ons uit

Dulk Dakonderhoud gaat graag met u in gesprek over het renoveren van uw dak. Afhankelijk van het type dak, de aanwezige dakconstructie en de dakbedekking kunnen wij verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren. Neem vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek en maak direct een afspraak.

Vraag een offerte aan

Wij helpen u graag verder

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.